Info

Appartments Weiss is compleet nieuw en ligt op een rustige en prachtige locatie van Westendorf met vrij uitzicht op de omringende bergen. Het dorpscentrum, met zijn gezellige uitgaansmogelijkheden, ligt op 10 loopminuten afstand. De skibushalte is op 2 loopminuten vanaf het appartement.  Het ruime appartementhaus is verdeeld in 3 appartementen ieder met een eigen opgang. De inrichting is nieuw en gezellig en van alle gemakken voorzien. Een ongedwongen vakantie voor de hele familie.

Appartments Weiss beschikt over een aparte skiruimte voor de stalling van ski's en snowboards. Voor elk appartement is er parkeerruimte voor 1 auto. Voor onze gasten biedt het appartement een gemeenschappelijke ruimte in Tiroolse stijl, ideaal voor een gezellig samenzijn.

 

Sportief en actief - op wintersportvakantie in Oostenrijk

De Kitzbüheler Alpen bieden de beste voorwaarden voor een actieve vakantie in Tirol. Of u nu wilt langlaufen, skiën, skitouren, winterwandelen of andere activiteiten wilt ondernemen - de Kitzbüheler Alpen zijn in de winter het ideale startpunt voor wintersport in Tirol. Skiërs kunnen meer dan 1.000 km piste ontdekken en ook het loipenetwerk is aanzienlijk te noemen. In totaal staan meer dan 600 km langlaufloipes ter beschikking. Tijdens skitourtochten en winterwandelen kunt u de mooiste hoekjes van de Kitzbüheler Alpen ontdekken. De regio in Tirol biedt alle mogelijkheden om uw vakantie sportief en actief te organiseren.

  • 1.000 km piste in de skigebieden van de Kitzbüheler Alpen
  • Paradijselijke omstandigheden voor skitoerders
  • Meer dan 600 km loipes voor langlaufers
  • Geruimde winterwandelwegen

Sportief en actief - zomer en vakantie in Oostenrijk

De Kitzbüheler Alpen bieden de beste omgeving voor een actieve vakantie in Tirol. Speciaal in de zomer bieden de Kitzbüheler Alpen een uitvoerig recreatieaanbod voor uw vakantie in Tirol. Fietsen, wandelen, golfen, zwemmen en nog veel meer activiteiten maken uw vakantie afwisselend.


 

Wandelaars kunnen zich verheugen op meer dan 2.500 km wandelwegen met veel themawandelwegen en familiewandelingen. Voor fietsers staan meer dan 1.000 km fiets- en mountainbikewegen klaar. Start de dag sportief en actief, omgeven door een unieke coulisse uit markante bergen, brede dalen en verfrissende meren, in de zomer van de Kitzbüheler Alpen!

 

Wij verheugen ons dan ook op uw komst en voor een aangenaam verblijf in Appartments Weiss

Sinds April 2016 ,heeft elk appartement het predikaat "4 Edelweiß" ontvangen en behoort daarmee tot het hoogste kwaliteits niveau voor particuliere appartementen in Tirol.