Huurvoorwaarden en huisregels Appartmenthaus Weiss Bichling 70 6363 Westendorf

Al deze voorwaarden (versie 2014/01) hebben betrekking op het Appartmenthaus Weiss  Bichling 70 (Top 1-3) verder in deze voorwaarden aangeduid als het appartement.

 

Reserveren en betaling

U kunt bij ons via de website appartmentsweiss.com  een reservering maken. Wij bevestigen uw reservering middels een boekingsbevestiging binnen 24 uur per e-mail. Vervolgens ontvangt u per e-mail de factuur.  Wij vragen u om 25 % van de totale huursom binnen 7 dagen na de factuurdatum aan ons over te maken. Het restbedrag dient u 1 maand vóór aankomstdatum aan ons te hebben betaald.

Indien uw reservering ligt binnen 1 maand voor de aankomstdatum moet u bij ontvangst van de factuur 100% van het factuurbedrag ineens aan ons overmaken.


Alle prijzen zijn inclusief stroom, water en verwarming. Extra's zoals broodjesservice (alleen in de winter) worden separaat verrekend.

Internet is gratis.

 

Annulering

Wij behouden ons het recht voor om uw reservering te annuleren indien u zich niet houdt aan genoemde betalingstermijn(en). Dit ontslaat u niet van uw betalingsverplichtingen. In geval van annulering vindt  geen restitutie plaats van de aanbetaling indien het appartement niet door ons opnieuw verhuurd kan worden.

 

Het verdient aanbeveling een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.

 

Aankomst

Bij aankomst ontvangt u op vertoon van uw boekingsbevestiging de sleutel van het appartement.  Deze sleutel past op de voordeur en op de deur van de skistalling. Bij verlies moeten wij u €  50,00 in rekening brengen. 

 

Daarnaast moet u bij aankomst de eventuele toeristenbelasting en de verplichte schoonmaakkosten contant voldoen. Op de dag van aankomst kunt u in principe vanaf 15:00 uur gebruik maken van het appartement. Op de dag van vertrek dient u het appartement om uiterlijk 09:30 uur  te hebben verlaten.

 

Tussenschoonmaak

Op woensdag wordt  een tussen schoonmaak uitgevoerd waarbij u tevens wordt voorzien van schone hand- en theedoeken.

 

Gebruik van het appartement

Wij gaan er vanuit dat u ons appartement netjes gebruikt, zodat de volgende gasten er ook met plezier gebruik van kunnen maken.   

 

Roken is niet toegestaan in het appartement, behalve op de balkons en het terras hier staan asbakken ter beschikking. Het is niet toegestaan in het appartement te fonduen, elektrisch barbecueën, racletten, steengrillen en/of te gourmetten.

 

Onder- of doorverhuur is nadrukkelijk verboden. Verblijf van meer personen in een appartement dan op de reservering overeengekomen, c.q. dan het voor dat appartement  geldende maximale aantal, is nadrukkelijk niet toegestaan zonder onze toestemming, en kan leiden tot het voortijdig beëindigen van de huurovereenkomst onzerzijds, zonder restitutie van huurgelden. Overnachten van bezoekers is zonder uitdrukkelijke toestemming niet toegestaan.

 

Het verplaatsen van kasten en bedden, evenals geluid- of televisieapparatuur of het mee naar buiten nemen  (anders dan op balkons of in tuin) van enig deel van de binneninventaris is uitdrukkelijk niet toegestaan.  Dit geldt eveneens voor serviesgoed, glazen en bestek.   Het meenemen van inventaris, serviesgoed en/of bestek  naar een ander appartement is eveneens niet toegestaan.

 

Keuken

De keuken is voorzien van een inductie kookplaat. Benodigde pannenset is hierop afgestemd.  Wij verzoeken u de kookplaat alleen met warm water af te nemen.

 

De vaatwasser alleen te gebruiken met de aanwezige vaatwastabletten.

 

De magnetron altijd met afgedekte schalen of afgedekte borden gebruiken.

 

Omgevingslawaai

Wij verzoeken u rekening te houden met de andere gasten en geen onnodig lawaai te veroorzaken. Volgens plaatselijk gebruik geldt tussen  22.00 uur en 08.00 uur  en tussen 12.00 en 13.00 uur een zgn. Lärmschutz. Wij verzoeken u dit in acht te nemen.

 

 

Skischoenen etc

Het is niet toegestaan het appartement met  skischoenen, snowboots bergschoenen te betreden. Deze kunt u plaatsen en eventueel schoonmaken  in de skistalling. Skischoenen kunnen op de skischoendroger worden geplaatst.

 

Huisdieren

Huisdieren zijn niet toegestaan.

 

Huisvuil

Huisvuil dient absoluut te worden gescheiden. Boxen voor glas, plastic,   blik, papier, karton,  sapverpakkingen staan in de Müllraum (naast de skistalling) ter beschikking. GFT afval dient eveneens te worden gescheiden in de daarvoor bestemde container.

 

Parkeren

Voor iedere appartement is een parkeerplaats voor een motorvoertuig aanwezig.

 

Vertrek

Denkt u eraan om als u het appartement tussentijds en bij vertrek verlaat, de deuren en ramen steeds zorgvuldig af te sluiten.

 

Bij vertrek moet u:

-     De afwas hebben gedaan

-     De bedden afgehaald hebben (het linnengoed in de entree)

-     De vuilnisbakken hebben geleegd

-     het afval in de Müllraum te hebben geplaatst

-     Het huis veegschoon achter laten

-     geen etenswaren en andere huishoudelijke artikelen in de koelkast

      of kasten achterlaten

-     Eventueel breukwerk en of schade melden

 

De verhuurder heeft het recht om gedurende de verhuurperiode de vakantiewoning te controleren en te inspecteren. 

 

Schade en gebreken

 

Indien u schade of gebreken bij aankomst constateert moet u deze direct aan ons melden.  Indien de schade door uw toedoen is veroorzaakt en/of niet het gevolg is van normaal gebruik of slijtage, brengen wij u de reparatie- of vervangingskosten in rekening.

 

Aansprakelijkheid

Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor:

 

·        Diefstal, verlies of schade van welke aard dan ook tijdens of ten gevolge van uw verblijf in ons appartement.

·        Het uitvallen of buiten werking stellen van technische apparatuur, of stroomuitval.

·        Calamiteiten, in welke vorm dan ook, die uw verblijf zouden kunnen veronaangenamen.

·        De huurder is hoofdelijk aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het appartement, de tuin, balkon  en de inrichting (binnen en buiten) daarvan, en/of eigendommen die het gevolg is van handelen of nalatigheid van uzelf of van derden.

 

Disclaimer

We hebben de informatie op onze website zo zorgvuldig mogelijk samengesteld en doen ons uiterste best om deze aan de actualiteit aan te passen. Eventuele fouten in de informatie, veranderingen waarvan wij niet op de hoogte zijn gebracht, dan wel typefouten in de prijstabel, binden ons echter niet.

 

Bij de beschrijving van het appartement op onze website is vermeld welke voorzieningen en/of inrichtingszaken zoal aanwezig zijn (niet uitputtend). Voor sommige voorzieningen moet extra worden betaald. Weer anderen zijn in de prijs inbegrepen. Deze gegevens kunnen aan verandering onderhevig zijn.

 

De afgebeelde foto’s op onze website zijn eigengemaakte of gekozen impressies. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

 

Voor zover wij afstanden op onze website vermelden, zijn deze slechts een indicatie; de door u gereden afstand c.q. route kan afwijken van onze opgave.

Voor al deze zaken geldt: u kunt ons kort voor vertrek om actuele informatie vragen. We zullen dan zo nodig voor u nagaan hoe de feitelijke situatie is.

 

 

Toepasselijkheid van de huurvoorwaarden

Indien de huurovereenkomst is ontstaan (dat is het geval zodra wij uw boeking hebben bevestigd; het nemen van een optie valt hier niet onder) gaat u akkoord met de huurvoorwaarden. De verhuur eindigt automatisch na het verstrijken van de overeengekomen periode.